Förändring i intensivkursen

november 24, 2022

Under åren har vi på Svecasa samlat in feedback för att förbättra vår kurs. Intensivkursen 2023 kommer att få se en hel del förändringar. Vi har nämligen gjort kursen längre och ökat antalet lektioner. Dessutom har vi även i år ett sammarbete med Tutor Lab som sköter räknelabben som inkluderas i kursen.

Sammanlagt kommer vi att ha 30 föreläsningar och 10 räknelabb. (Både ett räknelabben och en föreläsningar är 45min lång). Vi kommer även att ha ett simulerat urvalsprov samt ett tillfälle för frågor. Detta betyder att lektionsmängden ökat med ca. 35%.

Som en följd på detta sker även en prisjustering till 499€. E-kursens pris hålls detsamma på 249€ och det kombinerade paketets pris blir 599€.

Intensivkursens struktur och tidtabell har även ändrats. Kursen kommer att hållas mellan 17:00-20:15 på vardagar (se närmare tidtabell under Våra kurser) för att möjliggöra sommarjobbande. Dagarna har även gjorts snäppet kortare för att förbättra upptagningsförmågan. Kursen pågår i 3 veckor och lämnar en vecka mellan kursens slut och urvalsprovet.

Vi anser att dessa förändringar kommer att ge en bättre och mera täckande helhet. Hoppas vi ser just dig på kursen!