Varmuutta Hankenin
kielikokeeseen

Tarvitsetko apua Hankenin
kielikokeeseen lukemiseen?

Me autamme!

Kielikokeeseen on...

00
month
00
week
00
day
00
hour
00
minute
00
second

Kurssin kuvaus

Valmennuskurssi järjestetään pienelle, 10 hengen ryhmälle, joka varmistaa hyvät oppimismahdollisuudet sekä yksilöllisen ohjauksen. Ryhmä voi osittain vaikuttaa kurssin sisältöön valitsemalla tietyt seikat, kuten keskustelun aiheena olevat artikkelit. Opettaja tukee monikielisyyttä, mutta kurssi käydään suurimmaksi osaksi ruotsiksi. Ryhmän jäsenet saavat kattavan tuen toisiltaan ja opettajalta matkalla kohti kielikoetta.

 

Kurssin tavoitteena on tukea Hankenin kielikokeeseen valmistautumista. CEFR B2 -taso vastaa vähintään lukion arvosanaa 8 ruotsin kielen pitkässä ruotsissa. Se on enemmänkin kertaus ja ”lämmittelyä” niille, jotka aikovat opiskella ruotsia ja/tai ruotsiksi, kuin uuden oppimista varten. Toistamme ja vahvistamme jo aiemmin opittua tietoa ja taitoja.

 

Vahvista kielitaitoasi ja tule itsevarmemmaksi kielenkäytössäsi ruotsia äidinkielenään puhuvan, koulutetun opettajan tuella!

Sisältö

  • Paranna ymmärrystäsi kielen oppimisesta.

 

  • Ruotsin kielen pronominien, prepositioiden, substantiivien, verbien ja adjektiivien taivutuksen toistaminen.

 

  • Laajentaa ruotsin kielen sanavarastoasi.

 

  • Harjoittele ruotsin kielen oikeaa ääntämistä.

 

  • Mahdollisuus harjoitella sekä itsenäisesti että ryhmässä kuullun ja luetun ymmärtämistä.

 

  • Runsaasti keskustelua; saat harjoittelua esitysten pitämisestä, vuoropuheluista ja mielipiteiden ilmaisemisesta ruotsiksi.

 

  • Monipuolista tekstin tuottamista/kirjoittamista harjoitusten avulla; pääset kirjoittamaan mm. tiivistelmiä ja sähköposteja.

 

  • Mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada yksittäistä tukea opettajalta sekä vertaistukea ryhmästä.

Huom! Kurssin sisältö voi muuttua jos opettaja näkee muuton osallistujien hyödyksi.

Kielikoekurssi

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu niille, jotka hakevat Hankenin kandidaattiohjelmaan. Kurssi suoritetaan pienryhmässä (enintään 10 hlö). Kurssi käy ruotsiksi, mutta opettaja pystyy myös tukemaan opetusta suomeksi. Osallistujat saavat tukea sekä toisiltaan että opettajalta valmistautuessaan Hankenin kielikokeeseen.

Kurssin tavoitteena on tukea Hankenin kielikokeeseen valmistautumista ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden vahvistaa aiemmin opittua tietoa.. CEFR B2 -taso vastaa vähintään arvosanaa 8 ruotsin kielen pitkässä ruotsissa lukiossa ja on suunnattu enemmänkin ”lämmittelyyn” niille, jotka haluavat jatkaa ruotsin opiskelua, kuin uuden oppimiseen. Toistamme ja vahvistamme jo aiemmin opittua tietoa ja taitoja.

Vahvista kielitaitoasi ja tule itsevarmemmaksi kielenkäytössäsi ruotsia äidinkielenään puhuvan, koulutetun opettajan tuella!

Kurssin aikataulu:

30.3 klo. 17:00-18:30

3.4 klo. 17:00-18:30

6.4 klo. 17:00-18:30

11.4 klo. 17:00-18:30

13.4 klo. 17:00-18:30

17.4 klo. 17:00-18:30

Käyttöehdot löydät täältä

349€

Tietoa Hankenin kielikokeesta

Tietoa Hankenin kielikokeesta

Kielikoe on tarkoitettu niille, jotka eivät muuten pysty osoittamaan riittävää ruotsinkielen taitoa Hankenissa opiskelua varten. Koe koostuu yleensä kirjallisista tehtävistä ja kuullun ymmärtämisen kokeesta, mutta rakenne voi vaihdella vuosittain.

Koe koostuu ruotsinkielisistä kuuntelu-, luku- ja kirjoitustehtävistä. Kokeessa on myös kielioppitehtäviä, joissa testataan ruotsin kielen peruskielioppia, kuten prepositioita, pronomineja, taivutusta ja sanajärjestystä.

Huom! Nämä tiedot ovat otettu Hankenin sivustolta 12.02.2023. Varmistathan Hankenin sivustolta, että tiedot ovat oikein. Svecasa ei vastaa mahdollisista muutoksista. Tietojen ristiriidassa Hankenin sivustolla on aina etuoikeus.

Tärkeimmät tiedot

Milloin? 19.4.2023 klo 12:00-14:30

Missä? Helsinki: Arkadiankatu 22 / Vaasa: Kirjastonkatu 16

Mukaan tarvitset:

  • Kuvallinen henkilötodistus (!)
  • Kynä ja kumi
Ella Lindström

Ella Lindström

Kurssin opettaja
Minusta

Minusta

Moikka! Nimeni on Ella Lindström ja olen ruotsin kielen opettaja täällä Svecasassa. Olen varttia vaille valmiiksi kouluttautunut ruotsin ja kirjallisuuden opettaja ja harjoitan opettajantaitojani ahkerasti silloin, kun en työskentele maisterintutkielmani parissa. Iltaisin istahdan sohvalle juomaan ison kupillisen teetä ja lukemaan hyvää kirjaa tuhisevan lemmikkisiilini kanssa. Olen innoissani kielimatkallesi osallistumisestani huhutikuussa järjestettävällä ruotsin kurssilla, joten nähdään silloin!

Varmuutta Hankenin kielikokeeseen.

Ilmoittaudu kurssiimme tänään!