Svecasa prepkurs 2018 – Anmälan öppnar 15.1 kl. 15:00

januari 12, 2018

Nytt år, ny prepkurs! Anmälningarna till Svecasas Prepkurs öppnar inkommande måndag 15.1 klockan 15:00! 

Trots förändringarna gällande inträdesprovet till Hanken, kommer vi på Svecasa att fortsätta vår verksamhet som normalt. I år kommer vår prepkurs att gå av stapel på “onnellisten saari”, det vill säga Drumsö! De högklassiga utrymmena befinner sig endast ett stenkast ifrån den nya metrostationen, på Heikkiläntie 17

I år kommer vi att arrangera en förmiddagskurs från och med 5.4 till 3.5.2018, varje vardag kl. 9–13. Intensivkursen arrangeras som vanligt senare under våren, 15.5 till 17.5.2018, kl. 9-17.

Årets föreläsare är topp-presterande studerande som har inträdesprocessen i färskt minne och kan därför relatera till situationen som deltagarna är i. De har valts på basis av deras brinnande intresse för sina ämnen samt deras genuina motivation att hjälpa deltagarna att lära sig kursinnehållet och lyckas i inträdesprovet. Presentationer av årets föreläsare följer inom kort, så håll ett öga på vår facebook sida!

Annat nytt!

I och med att Hanken i år antar 60 % av studerande baserat på studentexamen och resten enligt inträdesprovet, har du i år en möjlighet att få tillbaka 30 % av prepkursens pris ifall du blir antagen på basis av dina studentvitsord och tar emot din studieplats på Hanken. Därmed lönar det sig för dig att spela dina kort säkert och gå Svecasas prepkurs!