Årets föreläsare 2023

Årets föreläsare

Är äldre studerande som alla har mycket goda insikter i sina respektive ämnen. Svecasas föreläsare har en särskild motivation att undervisa deltagarna för att de ska nå sina mål och dela med sig av sin kunskap inom historia, matematik och samhällslära. Årets föreläsare representerar huvudämnen inom politisk historia, finansiell ekonomi, statistik och nationalekonomi, vilket innebär att de är väldigt pålästa och har kunskap att ge deltagarna de mest aktuella insikterna för att förbereda dem för att lyckas med inträdesprovet i juni!

 

Du når våra föreläsare på [email protected] om du har ämnesspecifika frågor fr.o.m April.

Christoffer
Stenius

Kursledare

Hej!

Jag heter Christoffer Stenius och fungerar som VD och kursledare för Svecasa 2022/2023.

Jag studerar andra året på Hanken med finansiell ekonomi som huvudämne och har hela min studietid varit aktiv på studentkåren, bland annat som tutor 2022.

Calle
Koskela

Histora

Halloj!

Jag är Calle Koskela, och kommer vara er hissaföreläsare i år. Hissa har alltid varit ett av mina största intressen, och numera studerar jag politisk historia vid Helsingfors universitet.

På fritiden ägnar jag mig helst åt böcker och film (och sen springer jag på en massa möten). Om det är något som ni funderar på gällande hissan är det bara att ta kontakt!

Robin von
Koskull

Matematik

Hejsan!

Mitt namn är Robin von Koskull och jag kommer att vara er matematikföreläsare i år. Jag studerar mitt andra år på Hanken med finansiell ekonomi som huvudämne och redovisning som biämne. När jag inte undervisar er så pluggar jag, hänger med kompisar eller tränar. Om det är något ni undrar över i matematiken är det bara att kontakt. Ses i vår!

Ted
Sandström

Samhällslära

Hej!

Jag är Ted Sandström och jag kommer undervisa samhällslära i år. Jag är andra årets studerande i Finansiell ekonomi och på fritiden går jag på gym men även olika utomhus aktiviter-

Det är bara att fråga ifall det är något ni undrar!