Prepkurser sedan 1978

Grunden för Svecasa lades år 1978 då handelshögskolans studentkår arrangerade den första prepkursen inför Hankens inträdesprov. Under årens lopp har Svecasa jobbat aktivt för att expandera kursutbudet, förädla föreläsningsmaterialet vi använder som grund för undervisningen samt införa nya inlärningsmetoder för att på bästa möjliga sätt stöda våra kunder i deras strävan efter en studieplats på Hanken.

Svecasas organisation består av kursledaren, föreläsarna och styrelsen. Styrelsen består av Hankenstuderande och -alumner och dess främsta roll är att forma bolagets långsiktiga strategi och stöda verksamhetsledaren i den operativa verksamheten. Kursdeltagare får förutom handledning och hjälp inför inträdesprovet en god inblick i studielivet och hur det är att studera på Hanken.

Den rätta vägen in till Hanken

Daniela Karjalainen

Kursledare

Hej!

Mitt namn är Daniela Karjalainen och jag är årets kursledare.

Jag går för tillfället mitt fjärde år på Hanken och har marknadsföring som huvudämne och företagsansvar som biämne. Jag blev nyligen klar med min kandidatexamen och studerar därmed för tillfället mitt första år på magisternivå. En av de roligaste upplevelserna jag haft under min tid på Hanken var hösten 2017 då jag fick chansen att åka på utbyte via Hankens utbytesprogram till Seoul i Syd-Korea.

Utöver jobb och studier tycker jag om att umgås med familj och vänner – och detta helst till havs eller i fjällen.

Jag är exalterad över att få vara med och planera årets prepkurs tillsammans med föreläsarna och ser framemot att få träffa er deltagare! Jag kommer jobba hårt för att se till att ni får ut så mycket som möjligt av kursen och kommer närmare ert slutmål – att bli antagna till Hanken.

Jag hoppas vi ses nästa vår!

 

Daniela Karjalainen

Styrelsen 2019

Sara Paldanius

Ordförande

LinkedIn

Roger Ralio

Vice ordförande

LinkedIn

Rasmus Klärck

LinkedIn

Julius Tallqvist

LinkedIn

John Fast

LinkedIn

Fanny Hindsberg

LinkedIn

Anton Backman

LinkedIn

Emil Berglund

LinkedIn