Om oss

Grunden för Svecasa lades år 1978 då handelshögskolans studentkår arrangerade den första prepkursen inför Hankens inträdesprov. Under årens lopp har Svecasa jobbat aktivt för att expandera kursutbudet, förädla föreläsningsmaterialet vi använder som grund för undervisningen samt införa nya inlärningsmetoder för att på bästa möjliga sätt stöda våra kunder i deras strävan efter en studieplats på Hanken.

Svecasas organisation består av kursledaren, föreläsarna och styrelsen. Styrelsen består av Hankenstuderande och -alumner och dess främsta roll är att forma bolagets långsiktiga strategi och stöda verksamhetsledaren i den operativa verksamheten. Kursdeltagare får förutom handledning och hjälp inför inträdesprovet en god inblick i studielivet och hur det är att studera på Hanken.

Den rätta vägen in till Hanken

Eva Grönblad

Kursledare

+358 40 4181602
eva.gronblad@svecasa.fi

Hej!

Jag heter Eva Grönblad och kommer att fungera som kursledare i år.

Jag studerar mitt fjärde år på Hanken med strategisk ledarskap som huvudämne. Jag blev färdig kandidat på sommaren och avslutade mina studier med ett utbyte till Köpenhamn. Det mest givande med Hanken är alla fantastiska studiekompisar, bra utbud på intressanta kurser och dom internationella möjligheterna som erbjuds!

På min fritid tycker jag om att spendera tid med nära och kära, gå en lång promenad med hunden och se på en bra film i gott sällskap.

Planeringen kring prepkursen är i full gång och vi kommer att jobba hårt med styrelsen och föreläsarna för att erbjuda er en givande prepkurs som stöder er med resan mot slutmålet – att bli antagna till Hanken.

Vi ses på kursen!

Eva

Styrelsen 2020

Daniela Karjalainen

Ordförande

LinkedIn

Eliott Tallqvist

LinkedIn

Robin Kanerva

Vice Ordförande

LinkedIn

Fanny Hindsberg

LinkedIn

Maisa Dyhr

LinkedIn

Filip Jägerroos

LinkedIn